Training op 4 dagen

Verbinding
 
Ieder mens kent het verlangen zich met een partner intiem te verbinden. Soms is de een vooral in het hart en de ander in het bekken. Hierdoor is het moeilijk elkaar te ontmoeten.
Seksuele energie is creatieve levensenergie. Het hart staat voor verbinding, innerlijke wijsheid en liefde. Door opvoeding of overtuiging uit de samenleving wordt seksualiteit vaak verworpen of verward met lust en is liefde soms ver te zoeken. Hierdoor is bij veel mensen de verbinding tussen hart en seksualiteit niet in balans of geblokkeerd. Als je beide weer met elkaar in contact brengt en de energie weer vrij kunt laten stromen krijg je een beter en liefdevoller contact met jezelf en je potentiële levensenergie. Dit brengt meer verdieping in jouw leven en in je intieme relaties.

In deze training ga je op zoek naar jouw hart, jouw seksualiteit en leer je deze intieme krachten opnieuw te verbinden. Je zult zelf gaan ervaren hoe dit systeem bij jou werkt en wat je weerhoudt om je te verbinden. Door meer contact te voelen met jouw hart en jouw bekken en hiervoor zelf verantwoordelijkheid te nemen, is contact met de ander een volgende stap.

Een belangrijke basis voor een beter contact met jezelf is het vergroten van lichaamsbewustzijn en gronding. We werken daarom met oefeningen uit Lichaamsgerichte Therapie, Systemisch werk, Sexual Grounding, meditatie en dans. Deze training kan een goede voorbereiding zijn voor de Sexual Grounding trainingen zijn.

Praktische informatie

Door
Anke Harmsen

Locatie
Terra op de Bosduifstraat 1 in Nijmegen.

Kosten
Soms is vergoeding door de zorgverzekering mogelijk. Een intakegesprek gaat vooraf aan deelname.

Informatie en aanmelding
Anke Harmsen, 024 – 350 1725
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , www.laatjelijfspreken.nl